Poză material imprimantă 3d TI6AL4V ELI GRADE 23

TI6AL4V ELI GRADE 23

Acest aliaj de titan oferă proprietăți mecanice excelente și rezistență la coroziune în multe medii.

Varianta Extra Low Interstitial (ELI) oferă o duritate mai mare și rezistență în comparație cu standardul T16AL4V grad 5. Cu densitatea sa scăzută (4,42 kg / DM3), acest material este potrivit pentru mai multe aplicații, cum ar fi echipamente aerospațiale, componente auto de înaltă performanță și echipamente petroliere în larg. Compatibilitatea sa bio este ideală pentru aplicații protetice.

Descarcă broşura de aici

Acest aliaj de titan oferă proprietăți mecanice excelente și rezistență la coroziune în multe medii. Varianta Extra Low Interstitial (ELI) oferă o duritate mai mare și rezistență în comparație cu standardul T16AL4V grad 5. Cu densitatea sa scăzută (4,42 kg / DM3), acest material este potrivit pentru mai multe aplicații, cum ar fi echipamente aerospațiale, componente auto de înaltă performanță și echipamente petroliere în larg. Compatibilitatea sa bio este ideală pentru aplicații protetice.

Ti6Al4V ELI față de alte pulbere metalice asemănătoare, conține un grad mai redus al nivelului de oxigen, nitrogen, carbon și fier, iar asta face ca acest biomaterial să aibă o biocompatibilitate mai mare cu țesutul dentar. 

Compoziție Chimică

TI

AL

V

O

FE

H

C

N

BALANCE

6.5%

4.1 %

0.13 %

0.2 %

0.0054 %

0.019 %

0.02 %

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram