Rășini - Materiale dentare pentru printare 3D

Alegeți dintr-o gamă variată de rășini pentru realizarea de proteze, coroane și aparate ortodontice, printate 3D. Avantajele acestora sunt multiple - de la timpul foarte scurt de execuție, potrivire milimetrică, sau potrivire perfectă, până la materialele biocompatibile dentare făcute cu imprimante 3D, ceea ce fac viitorul în industria aditivă. 

Partenerii noștri, Bego și Sisma sunt reprezentanți de referință la nivel mondial în ceea ce privește designul și producția echipamentelor de 3D Printing, sau a sistemelor laser și au o ofertă variată de modele pentru a răspunde tuturor cerințelor și nevoilor.

Ce tipuri de Rășini 3D sunt recomandate în domeniul tehnicii dentare?

Rășinile pentru echipamentele de 3D Printing sunt variate din punct de vedere al texturii finale, acestea putând fi folosite pentru atât pentru dinți temporari, cât și pentru dinți permanenți, sau diverse modele/obiecte, unele fiind flexibile, altele nu, rezistente la apă, sau la solvenți în timpul procesării, etc.

Rășinile recomandate de către noi, Blue Laser Lines, sunt cele special concepute pentru uz dentar, având certificări de calitate și biocompatibilitate. Astfel asigurăm calitatea serviciilor și siguranța pacienților.

Logo Bego
Gama de materiale de la BEGO dispune de rășini print 3D pentru crearea dinților, fațetelor dentare, coroanelor. Accesează gama VarseoSmile. Aceste materiale rezistente au timp de execuție extrem de redus, și oferă siguranță pentru pacienți. Finisarea e ușoară datorită suprafețelor netede și au o stabilitate dimensională remarcabilă, rezistență, oferind lucrărilor o potrivire precisă.
Cea de-a doua gamă de rășini Bego, VarseoWax, este o substanță chimică pe bază de acid acrilic potrivit pentru printarea tuturor tipurilor de modele dentare. Aceste rășini sunt rezistente la apă și solvenți în timpul procesării, iar obiectele printate au aplicabilitate universală putând fi folosite la toate port amprenetele individuale.
Aceste game de rășini VarseoSmile și VarseoWax sunt special concepute pentru imprimantele 3D BEGO.

Logo Sisma
Gama de materiale Everes de la SISMA permite realizarea de dinți temporari, coroane dentare, mulaje, modele calcinabile, sau diferite alte tipuri de obiecte și modele dentare. Tray Green & Orange - face parte din Clasa I de materiale biocompatibile fiind o rășină dezvoltată și optimizată în termeni de comportament mecanic și modificări post-polimerizare. Everes Temporary - rășină biocompatibilă ideală pentru realizarea de dinți temporari și coroane dentare. Aplicațiile dentare au o potrivire ideală și o finisare fină, care permite o colorație personalizată. Everes Gingiva Flex Mask - dezvoltată pentru crearea mulajelor gingivale moi prin intermediul printării 3D. Materialul moale și culoarea sunt în concordanță cu tonurile naturale umane și consistența moale a gingiei umane. Everes Denture - superioară rășinilor protetice clasice oferind o rezistență mecanică ridicată, oferind tehnicianului posibilitatea de a personaliza baza protezei mobilizabile cu ajutorul celor două culori translucide disponibile. Everes Dental Model - Are o rezistență termică puternică la deformare, iar contracția dimensională fiind foarte limitată în timpul printării și post-întăririi, permite o modelare precisă pentru a produce elemente dentare perfecte. Everes Dental Cast - Rășină colorată roșu-transparent, cu o vâscozitate scăzută și rezistență structurală ridicată după printare este alegerea perfectă pentru crearea de modele calcinabile. Everes Self Hiding - Capacitate ridicată de auto-ascundere și garantează o calitate excepțională a suprafeței. Cu aspectul său mat și rezistența la temperatură, această rășină este alegerea ideală pentru producția de modele dentare. Everes Dental Clear - rezistă în interiorul cavității bucale, nu are gust și își menține proprietățile, măsurate în condiții de laborator, într-un interval de 30-40 ° C. Are stabilitate excepțională la UV în combinație cu rezistența fiabilă la îndoire/tracțiune.

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram