Poză echipamente SINTETIZARE & FREZARE

SINTETIZARE & FREZARE

0/5
0

Evaluează acest produs

Sistemul patentat “SINT & MILL’ este un instrument integrat, eficient și fără cusur, care permite exploatarea pe deplin a potențialului imprimantelor 3D, SISMA MYSINT 100, care facilitează prinderea implanturilor pe bonturi metalice, structuri și bare Toronto produse cu tehnologia laser 3D LMF, cu materiale de cobalt crom și titan.

Trusa constă din:

  • Instrumente de pornire
  • Software de generare a fișierelor
  • Licență de utilizator
  • Training la fața locului.

Sistemul SINT & MILL reprezintă legătura dintre produsul semifabricat printat 3D și procesul de frezare ulterior, proces care oferă precizie. SINT & MILL creează o suprapunere perfectă între fișierul destinat imprimantei 3D și fișierul destinat mașinii de frezat încă din faza de proiectare, obținând astfel o potrivire perfectă între cele două. Rezultatul final și tangibil al acestei inovații brevetate este corespondența absolută a conexiunii implantului, cu arhitectura planificată în faza de proiectare digitală.

Sistem integrabil

Este soluția complementară ideală pentru MYSINT 100 atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați. Este compatibil cu majoritatea mașinilor dentare de pe piață și permite generarea tuturor conexiunilor dentare utilizate cel mai frecvent.

Eficient

Soluția ‘SINT & MILL’ reduce timpul de frezare necesar cu mai mult de 50%, în comparație cu prelucrarea solidă corespunzătoare, care este, de asemenea, preferabil din punct de vedere economic, deoarece crește durata de utilizare a frezelor de până la 4 ori.

Rezultate repetabile

Sistemul de centrare patentat permite poziționarea structurii în interiorul frezei într-un mod simplu și intuitiv. Acest lucru permite orientarea fidelă a modelului identificat în timpul proiectării digitale în realitate, asigurând cele mai înalte standarde de precizie și acuratețe.

SINTETIZARE & FREZARESINTETIZARE & FREZARESINTETIZARE & FREZARE  

SINTETIZARE & FREZARE SINTETIZARE & FREZARE

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram