Poză echipamente EVERES UNO

EVERES UNO

0/5
0

Evaluează acest produs

Imprimantele 3D din gama EVERES sunt potrivite pentru industria dentară datorită unor caracteristici cheie. O gamă largă de materiale disponibile permite printarea de modele fixe și modele dentare flexibile, producerea de ghiduri personalizate, utilizarea de rășini fuzibile, până la rășini biocompatibile din clasa I-a și a II-a pentru fabricarea bazelor protetice, ghidurilor chirurgicale, atele și dinți temporari.

În plus, sistemul hidraulic al mașinii simplu și eficient, permite utilizatorilor să schimbe materialele foarte repede, asigurând absența completă a contaminărilor pentru a garanta 100% biocompatibilitate cu materialele utilizate. Alte aspecte cheie constă în modul curat de lucru pe parcursul întregului ciclu de printare, ceea ce permite realizarea de modele dentare într-un timp foarte scurt fără a compromite precizia de printare sau repetabilitatea procesului, asigurând în același timp o calitate excelentă a printării 3D.

Imprimanta 3D EVERES UNO prin tehnologia DLP (Digital Light Processing) polimerizează rășina cu ajutorul proiecției de lumină.

Rapiditate și acuratețe

Tehnologia ‘Zero Tilting’ - (tehnologie în curs de patentare) permite cicluri de printare extrem de rapide fără a compromite calitatea rezultatului (0 deformări). Baza de teflon a tăvii de printare nu este supusă deteriorării în timpul procesului de fotopolimerizare a rășinii. Primul strat printat va fi la fel de precis ca și ultimul. Solicitarea din punct de vedere mecanic a imprimantei în procesul de printare este minimă.

La îndemână

Calibrarea imediată și reducerea la zero a platformei de construcție se efectuează automat pentru fiecare lucrare, fără a fi necesară nicio intervenție manuală, limitând astfel orice posibilă eroare umană.

Autonomie

Cartușele pe bază de rășină sunt recunoscute automat prin sistemul de recunoaștere RFID; operațiunile de încărcare/descărcare a rășinii sunt gestionate automat la începutul și la sfârșitul fiecărui proces de printare.

ZTT: Tehnologia ‚Zero Tilting’

Da

Viteza de printare (depinde de rășină și de grosimea stratului printat)

up to 6 min/cm

Sursă curent

24V DC cu încărcător

Tehnologia proiectorului

DLP FullHD 1920 × 1080 px

Conexiune internet imprimantă 3D

Yes (Ethernet 10/100/1000 - WiFi)

Sursa luminii

UV LED@405 nm

SBP: Platformă ‘smart’ de printare

Da

Rezoluție XY

65 micron

Greutate

27.5 Kg

Intervalul de grosime al stratului

Min: 25 micron - Max: 150 micron

Racordare electrică

100/240 V AC - 50/60 Hz

Adeziune ridicată SBP

Optional

Dimensiuni

411 mm Ø (base) x 870 mm H x 272 mm Ø (top)

Axa Z

200 mm

Suprafața de printare

124.8 x 70.2 mm

 

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram