Poză echipamente EVERES VARIO

EVERES VARIO

0/5
0

Evaluează acest produs

Gama de imprimante 3D profesionale EVERES, bazată pe tehnologia DLP „Digital Light Processing”, se extinde și include noul model EVERES VARIO. Ea provine din platforma pe care EVERES ZERO și EVERES UNO le au în comun, păstrându-și forma sinuoasă și futuristă care o caracterizase, ridicându-l elegant de la sol la ecranul superior de control. Acest nou model este un dispozitiv ergonomic și funcțional, cu suport pentru podea și un puternic caracter estetic.

Descărcați Broșura

Datorită sursei de lumină 4K UHD, EVERES VARIO poate ajunge la o rezoluție extremă de 3840 x 2160 px. Reprezintă cea mai recentă realizare tehnologică în imprimarea cu rășină DLP 3D și oferă cea mai înaltă definiție realizată vreodată.

Două imprimante într-una

Volumul de imprimare și rezoluția XY pot fi modificate cu un buton simplu, trecând de la o bază largă de 115,2 x 64,8 mm pentru imprimări cu rezoluție foarte înaltă la o bază largă de 226,6 x 127,4 mm pentru imprimări cu productivitate ridicată, cu o înălțime maximă de 450 mm. cu două rezoluții XY de 30 um sau 59 um.

Interactivă

Inelul distinctiv LED comunică starea principală a mașinii intuitiv și rapid. În partea de sus, un ecran de control retractabil sensibil la atingere permite vizualizarea progreselor și a performanței de imprimare în orice moment, printr-o interfață modernă și funcțională.

Caracteristicile tehnico-funcționale rămân neschimbate în EVERES VARIO; acestea includ auto-alinierea și auto-resetarea platformei de construcție, tava de rășină care nu degenerează cu procesul de întărire foto, imprimarea la viteză mare, încărcarea / descărcarea automată a rășinii, software-ul cu „Click & Make” funcționalitatea și posibilitatea activării detașării automate a obiectelor tipărite de la baza de construcție.

Sunt adăugate și noi funcții, cum ar fi:

  • Proiector 4K UHD, rezoluție 3840 x 2160 px
  • Ecran de control retractabil sensibil la atingere, care permite vizualizarea progresului procesului și performanța tipăririi
  • Două volume de tipărire, bază variabilă de la 115,2 x 64,8 mm la 226,6 x 127,4 mm și înălțimea maximă de 450 mm
  • Două rezoluții XY, variabile la 30 sau 59 µm
  • Poziții de încărcare a cartușului cu rășină dublă și rezervor suplimentar de alimentare, pentru o productivitate foarte mare fără întreruperi

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram