Poză echipamente EVERES ZERO

EVERES ZERO

0/5
0

Evaluează acest produs

Imprimantele 3D din gama EVERES sunt potrivite pentru industria dentară datorită unor caracteristici cheie. O gamă largă de materiale disponibile permite printarea de modele fixe și modele dentare flexibile, producerea de ghiduri personalizate, utilizarea de rășini fuzibile, până la rășini biocompatibile din clasa I-a și a II-a pentru fabricarea bazelor protetice, ghidurilor chirurgicale, atele și dinți temporari.

Descărcați Broșura

În plus, sistemul hidraulic al mașinii simplu și eficient, permite utilizatorilor să schimbe materialele foarte repede, asigurând absența completă a contaminărilor pentru a garanta 100% biocompatibilitate cu materialele utilizate. Alte aspecte cheie constă în modul curat de lucru pe parcursul întregului ciclu de printare, ceea ce permite realizarea de modele dentare într-un timp foarte scurt fără a compromite precizia de printare sau repetabilitatea procesului, asigurând în același timp o calitate excelentă a printării 3D.

EVERES ZERO

Imprimanta 3D EVERES ZERO – DLP, utilizează tehnologia de polimerizare a rășinii cu ajutorul proiecției de lumină.

Rapid & precis

Tehnologia ‘Zero Tilting’ - (tehnologie în curs de patentare) permite cicluri de printare extrem de rapide fără a compromite calitatea rezultatului (0 deformări). Baza de teflon a tăvii de printare nu este supusă deteriorării în timpul procesului de fotopolimerizare a rășinii. Primul strat printat va fi la fel de precis ca și ultimul. Solicitarea din punct de vedere mecanic a imprimantei în procesul de printare este minimă.

La îndemână

Calibrarea imediată și reducerea la zero a platformei de construcție se efectuează automat pentru fiecare lucrare, fără a fi necesară nicio intervenție manuală, limitând astfel orice posibilă eroare umană. 

Autonomie

Cartușele pe bază de rășină sunt recunoscute automat prin sistemul de recunoaștere RFID; operațiunile de încărcare/descărcare a rășinii sunt gestionate automat la începutul și la sfârșitul fiecărui proces de printare.

ZTT: Tehnologia ‚Zero Tilting’

Da

Viteza de printare (depinde de rășină și de grosimea stratului printat)

Până la 6 min/cm

Sursă curent

24V DC cu încărcător

Tehnologia proiectorului

DLP FullHD 1920 × 1080 px

Conexiune internet imprimantă 3D

Yes (Ethernet 10/100/1000 - WiFi)

Sursa luminii

UV LED@405 nm

SBP: Platformă ‘smart’ de printare

Da

Rezoluție XY

50 micron

Greutate

27.5 Kg

Intervalul de grosime al stratului

Min: 25 micron - Max: 150 micron

Racordare electrică

100/240 V AC - 50/60 Hz

Adeziune ridicată SBP

Optional

Dimensiuni

411 mm Ø (base) x 870 mm H x 272 mm Ø (top)

Axa Z

200 mm

Suprafața de printare

96 × 54 mm

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram