Poză software 3d Mimics Innovation Suite

Mimics Innovation Suite

0/5
0

Evaluează acest produs

Dacă obiectivul dvs. este să vă îmbunătățiți procedurile pentru îngrijirea pacientului, anatomia pacientului este locul potrivit pentru a începe. Datele despre imagini medicale servesc astfel ca o bază puternică pentru inginerii și cercetătorii ce se străduiesc să găsească soluții care să ducă la rezultate mai sigure și mai previzibile pentru pacienți.

Mimics Innovation Suite a fost conceput pentru ușurința utilizării și pline de satisfacții a imaginilor medicale în scopuri tehnice.

Fiind software și servicii de inginerie bazate pe imagini medicale standard din industrie, MIS oferă cele mai avansate instrumente pentru a vă sprijini misiunea de a îmbunătăți procedurile.

De ce Mimics Innovation Suite?

Experimentați o mai mare eficiență

Aflați rapid cel mai eficient mod de a vă atinge obiectivele de cercetare și dezvoltare printr-un software ușor de utilizat, instruiri online și offline cu ajutorul specialistului în aplicații Materialise.

Vă puteți ușura considerabil munca

Obțineți rezultate fiabile, indiferent de complexitatea anatomică, variația patologiei, sau calitatea imaginii, bazându-vă pe cea mai robustă cutie de instrumente de ultimă generație care a fost îmbunătățită continuu de peste 25 de ani.

Cele mai noi Informații

Respectați reglementările medicale și standardele de publicare științifică cu cel mai extins software certificat de acest gen, utilizat de spitale, universități și companii de dispozitive medicale de vârf și menționat în peste 14.000 de articole revizuite de colegi.

Scalați fluent la operațiile clinice

Creați o experiență optimă pentru clienți cu o operație clinică ce are un volum ridicat de rentabilitate datorită automatizării fluxului de lucru, gestionării cazurilor și instrumentelor de comunicare.

Mimics Innovation Suite

Setul de instrumente software Mimics Innovation Suite vă permite să importați date despre imagini medicale (DICOM) și să segmentați anatomia pentru a crea modele 3D precise.

Utilizați modelele 3D ca puncte de plecare pentru analize 3D avansate, planificare, proiectare personalizată a dispozitivelor, rețea de elemente finite sau imprimare 3D.

MIS oferă o gamă largă de instrumente pentru aplicații ortopedice, cranio-maxilo-faciale, cardiovasculare, respiratorii și alte aplicații clinice.

Contactați-ne!

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram