Poză software 3d Materialise 3-matic

Materialise 3-matic

0/5
0

Evaluează acest produs

Creați cele mai bune modele pentru imprimare 3D

Un design excelent pentru imprimarea 3D începe de obicei cu un design CAD, rezultat de o simulare, sau de date scanate ca intrare. Pentru a beneficia de posibilitățile pe care le oferă imprimarea 3D, aveți nevoie de un instrument flexibil pentru a realiza modificări sau îmbunătățiri specifice ale designului, adesea la nivel de mesh. Indiferent dacă doriți să produceți o componentă auto funcțională, o componentă aerospațială ușoară sau încălțăminte fascinantă, software-ul nostru specializat vă ajută să vă optimizați design-urile cu un grad de libertate fără precedent.

Software premium de optimizare a datelor

Un design excelent pentru Additive Manufacturing începe de obicei cu un design CAD, un model optimizat în topologie, o simulare, sau date scanate ca intrare. Pentru a beneficia de posibilitățile pe care le oferă tipărirea 3D, aveți nevoie de un instrument versatil pentru a face modificări ale designului la nivelul rețelei.

Cu Materialise 3-matic, puteți curăța datele brute pentru simulare, sau puteți converti rețeaua în CAD. În plus, vă permite să vă îmbunătățiți designul creând texturi 3D, structuri de zăbrele și structuri conforme, gata pentru fabricarea aditivă. 3-matic include, de asemenea, automatizarea scripturilor pentru a facilita crearea de intervale de probe de validare și pentru a îmbunătăți productivitatea generală.

De ce să alegi Materialise 3-matic:

Materialise 3-matic

 “Imagine: © 2019, Materialise NV. Toate drepturile rezervate.”

Experimentează o libertate de proiectare fără precedent

Cu software-ul nostru de optimizare a proiectării, vă puteți personaliza complet produsele și puteți crea modele imposibil de produs cu metode de fabricație tradiționale.

Economisiți timp și costuri cu structuri de umplere.

Materialise 3-matic

 “Imagine: © 2019, Materialise NV. Toate drepturile rezervate.”

Materialisea 3-matic vă permite să creați modele uimitoare de structuri de umplere, ceea ce duce la reducerea costurilor materialului și la reducerea timpului de imprimare. Aceste grilaje optimizate depășesc blocuri solide de materiale în numeroase moduri.

Materialise 3-matic

 “Imagine: © 2019, Materialise NV. Toate drepturile rezervate.”

Proprietățile componentelor principale

Stăpânește proprietățile fizice ale componentelor tale. Schimbați proprietățile sau caracteristicile aerodinamice, acustice și de amortizare, creșteți aderența, sau controlați densitatea componentelor dvs. cu structuri poroase.    

Materialise 3-matic

 “Imagine: © 2019, Materialise NV. Toate drepturile rezervate.”

Bazează-te pe o platformă completă

Materialise 3-matic este parte integrată din Materialise Magics

Descoperă modulele

 1. Modulul de texturare

Aspectul unei părți este esențial pentru succesul designului unui produs. Definește în mare măsură estetica unei părți, dar poate duce, de asemenea, la o funcționalitate suplimentară, sau o performanță îmbunătățită. Cu ajutorul Materialise 3-matic Texturing Module, puteți crea eficient texturi, perforații și modele 3D direct pe fișierul STL (care poate fi ulterior tipărit cu tehnologia RP / AM). În plus, aveți flexibilitatea de a schimba și previzualiza rapid componentele 3D texturate fără a fi necesar să vă împărtășiți design-urile cu furnizori externi.

Materialise 3-matic

“Imagine: © 2019, Materialise NV. Toate drepturile rezervate.”

Utilizați modulul de texturare pentru:

 • Personalizarea designului
 • Îmbunătățirea aderenței
 • Evitarea lucrărilor de finisare (deoarece straturile sunt mascate)
 • Îmbunătățirea proprietăților aerodinamice
 • Schimbarea proprietăților acustice

Avantajele cheie ale modulului de texturare

 • Asigurați imprimarea și evitați dimensiunile excesive de fișiere STL cu ajutorul tehnologiei de segmentare al produsului
 • Manevrați suprafețe foarte complexe, eficient și la cea mai înaltă calitate și precizie utilizând informații despre pixeli
 • Dețineți control complet asupra creării de texturi noi și a modului în care acestea sunt aplicate pe modelul dvs.
 • Creați texturi ale pielii, perfecte, folosind texturi procedurale
 • Reduceți timpul de lucru prin încorporarea texturilor în designul dvs. și nu ca o etapă post-procesare
 • Păstrați confidențialitatea proiectelor 3D, sau a pieselor finite, în afacerea dvs.
 • Utilizați texturi pentru a reduce vizibilitatea părților din partea tipărită, minimizând nevoia de șlefuire și îmbunătățind aspectul general
 • Creați scripturi Python pentru a automatiza fluxul de lucru texturizat
 1. Modulul pentru structuri de umplere

Natura folosește structuri proiectate cu precizie pentru a crea forme care se potrivesc nevoilor de forță, flexibilitate și rigiditate, păstrându-le în același timp cât mai ușoare. Fabricarea unor structuri similare a fost întotdeauna dificilă și deseori imposibil de realizat cu tehnologiile tradiționale de fabricație.

Unul dintre avantajele cheie ale imprimării 3D este flexibilitatea de a crea forme imposibile, sau prea costisitoare de produs cu tehnologiile tradiționale. Acest modul are cel mai promițător potențial din industria imprimării 3D, în optimizarea proiectărilor și transpunerea lor în componente cu o structură de umplere.

Avantajele cheie ale acestui modul

 • Alegeți dintr-o mare varietate de structuri, inclusiv structuri Voronoi, cu un control ridicat asupra porozității și densității
 • Adăugați, sau proiectați propriile structuri ale unității
 • Creați structuri uniforme, parțiale, sau conforme pentru a optimiza, sau reduce greutatea unui obiect
 • Optimizați proiectele pe baza analizei
 • Procesați design-uri complexe
 • Creați conexiuni organice între strructuri pentru a evita marginile ascuțite și riscurile aferente
 • Creați scripturi Python pentru a automatiza fluxul de lucru al rețelelor
 1. Modulul de scriptare

Automatizarea fluxului de lucru este cel mai bun pas pentru a economisi timp și a crește productivitatea. Modulul Script este conceput pentru a face o mulțime de lucrări pentru dvs. automatizând munca repetitivă, lăsându-vă liber să vă concentrați pe sarcini mai interesante. După ce fluxurile de lucru sunt codificate, veți putea lucra într-un mod extrem de eficient, care reduce la minimum riscul de eroare umană și vă permite să faceți treaba mult mai rapid.

Personalizarea în masă este tangibilă cu acest modul: extindeți-vă munca de la un design personalizat la 10, 20 sau chiar sute de modele, menținând în continuare opțiunea de a personaliza fiecare design individual atunci când este nevoie.

Python permite personalizarea interfețelor utilizatorului care interacționează cu 3-matic, ceea ce face ca UX să fie mai ușor de utilizat și mai consecvent.

Pentru a vă asigura succesul proiectului, modulul Script include documentația API extinsă, precum și tutoriale, iar echipa noastră de software este întotdeauna acolo pentru a oferi asistență.

Materialise 3-matic

“Imagine: © 2019, Materialise NV. Toate drepturile rezervate.”

Utilizați Modulul Script pentru:

 • Crearea fluxurilor de lucru automate care economisesc timp
 • Personalizarea în masă a designului
 • Amplificarea cercetărilor
 • Personalizarea 3-matic conform nevoilor dvs.

Avantajele cheie ale Modulului Script

 • Obțineți mai multe rezultate constante între diferiți utilizatori
 • Evitați erorile umane
 • Faceți mai multe iterații / variații ale proiectării
 • Creați un flux de lucru care ar putea fi ușor extins și adaptat pentru proiectele viitoare
 1. Modulul Import

Cu ajutorul Materialise 3-matic, Import Module, puteți crea date STL din date CAD native și non-native, inclusiv IGES, VDA, Vrml, Catia V4, V5 și V6, UG, Pro-E și fișiere STEP. În plus, oferă funcționalități de import și meshing pentru datele din cloud.

 1. Modulul 3 Link CAD

Materialise 3-matic Modulul 3 Link CAD vă oferă posibilitatea de a readuce fișierul cu ușurință în mediile CAD și CAM. Ca o combinație între instrumentele de segmentare și divizarea automată inteligentă și noua noastră metodă de patch Quad Dominant, acest modul vă oferă soluția completă pentru a converti fișiere STL în IGES sau STEP, optimizate pentru procesarea în software CAM.

În conversie este inclusă o recunoaștere a caracteristicilor în care formele analitice de bază vor fi convertite cu parametrii corecți, în timp ce regiunile organice vor fi convertite în NURBS pentru a obține un design complet parametric.

Modulul de legături CAD este disponibil prin scripturi, astfel încât să puteți crește productivitatea.

6.      Modulul Remesh

Modulul Remesh de la Materialise 3-matic vă permite să vă pregătiți complet piesele pentru aplicațiile CAE. Suprafața de mesh este optimizată prin diferite operațiuni de remediere manuală și automată, care controlează calitatea și dimensiunea triangulării suprafeței piesei.

Modulul Remesh oferă și o funcționalitate de plasare a volumului, ce vă permite să îl creați în  Tet4 și Tet10. Aceste suprafețe pot fi exportate în formate de fișiere Fluent, Ansys, Abaqus, Comsol, Patran și Nastran. În plus, grinzile de suport proiectate în Materialize 3-matic pot fi exportate în Abaqus și Optistruct, ceea ce vă permite să analizați complet integritatea structurală a greutății piesei dvs.  înainte de imprimare.

Contactați-ne și vom discuta modul în care Materialise 3-matic poate sprijini afacerea dvs.

Descoperă pachetele Materialise 

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram