Poză software 3d Materialise Magics

Materialise Magics

5.0/5
1

Evaluează acest produs

Cel mai puternic software de creare și pregătire a datelor

Materialise Magics este un software inteligent, versatil, de pregătire a datelor pentru fabricatia aditiva, echipat cu o interfață de utilizator intuitivă, personalizabilă. Acest software, lider în industrie, vă ghidează eficient în fiecare etapă a fluxului de lucru, privind procesul de imprimare 3D.

Materialise Magics este o soluție modulară neutră din punct de vedere tehnologic. Fie că doriți să generați suport pentru piesele metalice / rășini, ori doriți gruparea multiplelor părți pe mașina SLM, Magics oferă toate modulele de care aveți nevoie pentru a imprima eficient piesele dorite. Vă permite să vizualizați părți ale procesului, să detectați erorile, să salvați platformele și să generați rapoarte utile.

Crearea și pregătirea datelor

Cel mai puternic software de creare și pregătire a datelor

Materialise Magics este un software versatil, de pregătire a datelor pentru producția aditivă, ce vă permite să editați și să convertiți fișiere în STL, să reparați erori, să modificați designul și să vă pregătiți platforma de imprimare. Sunteți gata să vă pregătiți modelul pentru imprimarea 3D?

Testează gratuit timp de 30 de zile (descărcare dupa completarea formularului de contact)

De ce să alegi Materialise Magics?

Materialise Magics

“Imagine: © 2019, Materialise NV. Toate drepturile rezervate.”

Prețuiți-vă timpul de lucru

Acest modul extins de instrumente, ușor de utilizat, vă va ajuta să economisiți timp în pregătirea, imprimarea și finisarea datelor, reducând astfel semnificativ timpul de execuție al proiectelor dvs.

Materialise Magics

“Imagine: © 2019, Materialise NV. Toate drepturile rezervate.”

Maximizați-vă rata de succes

Pregătirea inteligentă a datelor duce la o utilizare mai mică a materialelor și la o cantitate mai mare de piese tipărite cu succes. Reduceți costurile de pregătire a datelor!

Materialise Magics

 Imagine: © 2019, Materialise NV. Toate drepturile rezervate.”

Beneficiați de standardul industrial

Materialise Magics este cea mai bună alegere software în pregătirea datelor pentru companii și industrii din întreaga lume, având o experiență de zeci de ani în dezvoltare software pentru imprimarea 3D.

Materialise Magics

 Imagine: © 2019, Materialise NV. Toate drepturile rezervate.”

Bazați-vă pe un software independent

Indiferent de modelul imprimantei deținute, cu Materialise Magics, dvs. și echipa dvs. trebuie doar să adoptați un singur software în pregătirea pieselor pentru imprimarea 3D.

Interesat? Contacteaza-ne

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram