Poză software 3d Materialise Magics Essentials

Materialise Magics Essentials

0/5
0

Evaluează acest produs

Magics a adaptat nevoile tuturor utilizatorilor ocazionali si frecvenți, folosind toată puterea și tehnologia de top a software-lor din industrie.

Îmbunătățiți-vă drastic desenele de imprimare 3D în câteva minute, cu ajutorul Materialise Essentials, flexibil și ușor de utilizat.

 • Importați aproape toate formatele de fișiere

Importați aproape orice format de fișier, păstrați informațiile despre culoare și texturi native și rămâneți sub controlul datelor originale.

 • Editați și îmbunătățiți fișierele dvs.

Adăugați logo-uri, amprentați modelul și multe altele. Cu instrumentele de editare, puteți regla perfect proiectarea dvs. puteți adăuga o personalizare, sau puteți reduce utilizarea materialelor și îmbunătăți timpii de imprimare.

 • Reparați erorile apărute

Reparați erorile cele mai dificile, cum ar fi grosimea peretelui, folosind instrumentele de reparație pe care Essentials le oferă. De la Autofix la controlul manual, trebuie doar să alegeți cum doriți să vă reparați designul.

 • Tăiați și asamblați

Designul dvs. este prea mare pentru a fi tipărit într-un singur proces? Instrumentele de tăiere Magic Essentials folosesc operați Boolean pentru a tăia modelul în piese ușor de asamblat.

De ce Magics Essentials?

 1. Ușurință în utilizare

Utilizatorii adoră interfața logică și eficientă, dar și fluxul de lucru. Experiență fără efort rezolvă problemele cele mai complexe.

 1. Flux de lucru fără sudură

Versatilitatea esențială îi permite să importe și să convertească marea majoritate a formatelor utilizate în modelare. După ce proiectarea dvs. este completă, fișierul dvs. este gata de a fi tipărit de orice imprimantă 3D.

 1. Productivitate și îmbunătățire a calității

Reduceți lucrările manuale repetitive și reduceți costurile de imprimare. Îmbunătățiți-vă utilizarea materialelor și timpul de imprimare pentru a produce rezultate impresionante.

 1. Preț flexibil

Magic Essentials poate fi accesat printr-un plan de abonament lunar, anual sau de 3 ani, potrivindu-se nevoilor activității bazate pe proiecte ad hoc, precum și celor care îl folosesc frecvent. Pe măsură ce nevoile dvs. de imprimare 3D cresc, Essentials devine o soluție integrată și scalabilă pentru a vă îndeplini cerințele.

Cui se adresează  Magics Essentials?

Cu gama largă de caracteristici, versatilitate și ușurință de utilizare, Magics Essentials poate fi adaptat la orice tip de industrie și mediu de afaceri.

 • Clienți din fabrica de imprimare 3D
 • Arhitectură
 • Proiectare
 • Ochelari
 • Dental
 • Bijuterii

Începeți încercarea gratuită de 30 de zile

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram