Poză software 3d Materialise Mimics Enlight

Materialise Mimics Enlight

0/5
0

Evaluează acest produs

Îndrumări de la planificare la intervenție

TMVR de succes (înlocuirea valvei mitrale transcatheter) necesită inovație pentru a naviga riscurile și complexitatea ridicate.

Prezentări fără precedent sunt dezvăluite atunci când se utilizează planificarea 3D pentru a crea planuri pre-procedurale. Adoptarea planificării 3D în cadrul medical modern este inevitabilă.

Aduceți claritatea la complexitate utilizând fluxul de lucru automat 3D Mimics Enlight. O planificare mai precisă duce la îmbunătățirea rezultatelor pacienților.

Planificare 2D vs 3D

Deși redarea volumului dă impresia că lucrează în 3D, măsurătorile sunt luate pe proiecția 2D a modelului. Atunci când utilizați modele 3D precise, măsurătorile se fixează pe model, ceea ce permite evaluarea în toate cele trei dimensiuni.

Redarea volumului este limitată la planificarea 2D cu vizualizare 3D, în timp ce planificarea 3D adevărată folosește modele 3D precise pentru a permite analize automate și informații spațiale îmbunătățite.

Caracteristici cheie în acțiune:

  • Măsurare automată neo-LVOT

Studiile au arătat că automatizarea 3D a măsurătorilor critice permite o evaluare rapidă și constantă a riscului obstrucției LVOT, care susține decizii mai bine calculate în comparație cu metodele 2D

  • Evaluare multi-scenariu

Selectarea tipului, dimensiunii și poziției dispozitivului în diferite scenarii prin implantarea virtuală ușoară și măsurarea LVOT cu un singur clic

  • Modele 3D precise

Vizualizare și măsurători cuprinzătoare direct în 3D pentru a înțelege mai bine anatomia pacientului

  • Detecție asistată a inelului

Prima estimare automată a formei inelului imediat în 3D

  • Comunicare

Conectați-vă cu echipa de inimă la planurile procedurale cu generarea de rapoarte cu un singur clic, Mimics Viewer pentru partajarea virtuală a cazurilor și discuții în 3D și posibilitatea de a imprima 3D

Feedback

Părerea ta contează pentru noi!
Facebook Instagram